Geluksmunten: je zult het misschien niet geloven, maar je kunt echt voor iedere gelegenheid een geluksmunt kopen! Voor je vader, je broer, je moeder, je zus, jouw beste vriendin, je opa en oma en nog veel meer! Ook kun je een van onze geluksmunten kopen voor een speciale gelegenheid; bijvoorbeeld als iemand zwanger is of omdat je veel van iemand houdt.

Ben jij benieuwd naar onze meest populaire geluksmunten? Dit is onze top 10!

Top 10 geluksmunten

  1. Lieve mama
  2. Mom I love You
  3. Beschermengel
  4. Geluksmunt met wenskaart
  5. Liefste Vriendin
  6. Liefste Zus
  7. Beste Vader
  8. Sterkte
  9. Zwanger
  10. Vriendschapsmunt

Familie en vrienden

Onze top 10 spreekt voor zich; wij geven het liefst een geluksmunt cadeau aan onze familie en vrienden. Om te laten weten dat wij van ze houden en aan ze denken. In 80% van de bestellingen wordt er ook voor een extra’tje gekozen, zoals een sleutelhanger, ketting of een mooie verpakking. Zo wordt het nog leuker om iemand te verrassen met dit geschenkje.

Speciale momenten

Natuurlijk is het superleuk om iemand gewoon te verrassen met een geluksmuntje, maar meestal wordt er gewacht op een speciaal moment. Hierbij kun je denken aan moederdag, vaderdag, als iemand gaat trouwen of de verjaardag van iemand. Ook bij minder leuke momenten is een een mooi cadeautje. Als iemand ziek is, als iemand iemand anders verloren heeft of gewoon iemand een hart onder de riem te steken.

Met een wenskaart

Wist je dat wij ook geluksmunten met een wens kaart hebben? Hierbij sla je twee vliegen in klap, je verrast iemand met een mooie kaart en het muntje kan er later uitgehaald worden. Er zijn veel verschillende wenskaarten, voor ieder wat wils.

Eigenlijk maakt het niet uit wie of waarom je iemand met een geluksmunt verrast; het is altijd een bijzonder cadeau.geluksmunten