Zo af en toe wordt er een leuke review over Geluksmuntjes.nl, super natuurlijk! Zo waren er al een aantal bloggers van eenkadovoor.nl die iets over onze geluksmuntjes schreven. Ben jij ook benieuwd wat?

Klein geschenk, groot gebaar

Daar zijn alle bloggers het over eens en gelukkig maar! Klein geschenk, groot gebaar is tenslotte niet voor niets onze slogan! Zo zegt Lilian in haar geluksmuntjes review het volgende;

Geluksmuntjes zijn, zoals de naam als suggereert, muntjes met een speciale tekst om iemand bijvoorbeeld iets moois toe te wensen of te laten weten wat hij of zij voor je betekent. Voor iedereen is wel een geschikt muntje te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld die ene goede vriendin die er altijd voor je is laten weten hoeveel jullie vriendschap voor je betekent door haar een “Vriendschapsmunt” te geven. Of steek iemand die een moeilijke periode doormaakt een hart onder de riem door hem of haar het geluksmuntje met de tekst “Ik denk aan je” te geven. De muntjes zijn verkrijgbaar met verschillende prachtige spreuken in zowel het Nederlandse als het Engels. Ze zijn ongeveer zo groot als een muntstuk van twee euro, zodat de ontvanger het muntje makkelijk in zijn of haar portemonnee kan bewaren en het zo altijd bij zich draagt. ~en dit klopt natuurlijk helemaal!

Lief en klein

Blogger Quanita schreef een jaartje geleden ook hele lieve woorden over Geluksmuntjes.nl “Soms wil je iemand iets kleins geven. Het maakt niet uit wie je hiervoor in gedachte hebt… iedereen houdt even zijn adem in bij het zien en ontvangen van een Geluksmuntje met een allerliefste boodschap.” Lees hier de rest van haar review over onze geluksmuntjes!

Wij zijn erg benieuwd wat jij van het geluksmuntje vind!