Iemand geluk toe wensen doe je natuurlijk graag. Vaak doe ik dit door middel van een kaartje. Maar op facebook zag ik nu iets heel leuks….. geluksmuntjes.

Ee mooie boodschap

Als ik een kaartje zie met een mooie boodschap erop moet ik hem wel meenemen. Ik vind het leuk om mensen te verassen met een mooie tekst. En veel geluk toe wensen doe ik natuurlijk ook erg graag. Op facebook zag ik geluksmuntjes voorbij komen. Ik ben gaan kijken en zag dat er muntjes zijn net iets groter dan een twee euro munt met een mooie tekst erop. Het eerste wat me opviel is dat ze er mooi uit zien. Ten tweede raakte de tekst van sommige muntjes mij erg. Hoe mooi zou het zijn als je zo’n muntje zou krijgen van iemand die om jou geeft? Een muntje met een mooie boodschap.

Voor iedereen een muntje

Voor iedereen is er wel een muntje te vinden. Of je nu je opa wilt verassen of een vriendin geluk toe wilt wensen. Elk muntje heeft aan de voorkant staan voor wie het is en aan de achterkant een mooie tekst. De muntjes zijn zelfs in het Engels te verkrijgen! Dus ook je buitenlandse vrienden kun je nu blij maken met dit muntje, het is echt een mooi cadeau voor haar.

Als cadeau

Het muntje word je toegezonden met een kaartje erbij. Zo kan je het nog persoonlijker maken. Daarnaast kan je ervoor kiezen om hem in een feestelijk cadeauzakje of het luxe cadeaudoosje te stoppen. Dit maakt het natuurlijk helemaal af.

Een aanrader?

Ja zeker. Mocht je iemand op een speciale manier willen verrassen of geluk toe willen wensen dan zijn deze muntjes ideaal! De ontvanger kan hem altijd bij zich dragen door hem in zijn portemonnee te stoppen of als sleutelhanger te dragen. Ik weet zeker dat als je dit geeft je een hele dikke knuffel terug krijgt!