Vertel ons wat jij van het geluksmuntje vind en waarom je het aan iemand cadeau hebt gegeven. Of waarom je het cadeau heb gegeven! Inspireer anderen om ook een geluksmuntje cadeau te geven.
Vivian schreef
Hallo Martine,
Dank je wel voor je snelle reactie op de mail. En ook zo snel verzenden! Dat vind ik toch best bijzonder.
Het geluksmuntje ga ik binnenkort weggeven en kan al haast niet wachten om te zien hoe zij reageert! Vast net zo enthousiast als ik ben! Tot een volgende gelukje.

S schreef
Ik heb zojuist een geluksmuntje voor mn zus besteld om bij haar te laten bezorgen. Ze is over 2 weken uitgeteld van haar 1e kindje en ik wil op deze manier laten weten dat ik aan haar denk en haar alle geluk met de bevalling wens. Ben erg benieuwd hoe ze hem gaat vinden…….

S. H. uit Harderwijk schreef
Heb voor moederdag een geluksmuntje besteld. Was de volgende dag al binnen. Niet duur, iets kleins maar heel speciaal, kortom top! Mijn moeder vond het ook geweldig en bewaard het muntje nu in haar portomonnee.

Brenda Bosmans uit Deurne schreef
Hoihoi, ik was al een paar weken op zoek naar een leuk moederdagcadeau. Ik heb van alles voorbij zien komen en het was het allemaal net niet. Ik had nog nooit van deze geluksmuntjes gehoord en kwam per toeval op de site terecht toen ik via google aan het zoeken was naar een geschikt cadeau en daar heb ik geen spijt van. Ik weet bijna wel zeker dat als je zo’n muntje van je dochter of zoon, je erg verrast bent. Daar kan geen doos merci of bos bloemen tegen op! Ik ga zeker nog eens vaker een muntje bestellen voor een speciale gelegenheid. De cadeauverpakking is ook erg schattig! Groetjes Brenda

Anita de Jager uit Den Haag schreef
Muntjes besteld voor moederdag, ik wilde iets speciaals hebben en en dat is gelukt! de muntjes zijn erg mooi! en de service is echt ronduit geweldig te noemen!! ik ben er heel erg blij mee en hopelijk zondag de moeders ook

Wilma uit Bunschoten schreef
Ik kreeg gisteren het bericht via de Facebook pagina van eenkadovoor.nl dat ik een geluksmuntje had gewonnen bij jullie geluksmuntjes . Er meteen eentje uitgezocht , dat is geworden You are my Love en vandaag kwam hij al binnen ,echt supersnel. Een echte munt op een mooi kaartje waarop aan de achterkant ruimte is om een wens te schrijven als je het muntje aan iemand zou willen geven . Dus de moeite waard !

Anna uit Groningen schreef
Een heel leuk muntje voor mijn zoon. En een geweldige servic ! Er ging wat mis met de bestelling, IDeal werkte niet goed, en dat is grandioos opgelost !

Cindy Westbroek schreef
De geluksmunten zijn super leuk. Opa en oma zullen zeker blij zijn met hun kadoo van de kleinkinderen. Bedankt.

Annemarie Dales schreef
De geluksmuntjes zijn een echte aanrader. Heel leuk om te krijgen én om cadeau te doen! De muntjes zijn mooi om te zien en zitten bevestigd op een handig cadeau-kaartje. Ideaal.

Ryan schreef
Mooi muntje, wat groter als ik dacht. Geen plastic gewoon een mooi muntje! Hier ga ik mijn vriendin mee verrassen, zeker weten!

Joy uit Beerta schreef
Ik vind de muntjes super om te krijgen en kado te doen. Ze zijn erg apart en op 1 of andere manier hecht ik me er snel aan. Zou graag aan mijn vriend willen geven omdat hij over een paar weken een papa is! Ik ben namelijk zwanger van ons eerste kindje.

Guido schreef
Mijn vriendin en ik waren dit weekend 1 jaar samen en ik heb haar verrast met het geluksmuntje you are my love. Het is een mooi muntje, mijn vriendin was er erg blij mee!

Coco schreef
Ik kreeg voor Valentijnsdag het muntje “You are My Love”, wat een superlief kado’tje! Ik ben er erg blij mee!

Sally schreef
Mijn dochtertje vond het heel speciaal om mij het puntje te geven, ze vraagt steeds of ik het nog wel bij mij heb. En natuurlijk heb ik het altijd bij mij!

Leonie schreef
Ik wilde mijn moeder een kleinigheidje geven, omdat ze altijd op de kinderen past en er altijd voor ons is. Het geluksmuntje voor oma was echt een schot in de roos, ze heeft het altijd bij zich en laat het aan iedereen zien!

Martine schreef
Ik heb gisteren een muntje ‘dochter’ van mijn moeder gekregen, zo lief!! Ik weet ook dat ze er een voor mijn broertje en zusje heeft gekocht, zo kunnen we altijd aan haar denken. En ik weet waar ik haar mee kan verrassen met moederdag!

Felicia schreef
Leuk een keer een niet zo duur cadeautje en heel symbolisch. Of zoals jullie zelf zeggen; klein geschenk, groot gebaar!

Eco schreef
Heb een muntje aan mijn zoontje (4 jaar) gegeven. Hij is er heel erg blij mee en heeft het zelfs mee naar school genomen om in de kring te laten zien.

Romy Lee schreef
Ik heb een geluksmuntje van mijn zus gekregen, echt super lief. Ik heb er door mijn vriend een klein gaatje in laten boren en aan mijn sleutelbos gehangen. Zo heb ik mijn geluk altijd bij me.

Natasja schreef
Ik heb een geluksmuntje voor mijn zusje besteld. En het is heel bijzonder. Deze week ga ik het aan haar geven. Ze verdient het echt! De muntjes zijn heel bijzonder en uniek. Zeker een aanrader!

Lindsay schreef
Bedankt voor het geluksmuntje! Hij is gewoon groter dan ik verwacht had en ga er iemand heel erg blij mee maken!

Vertel ons ook jouw ervaring! Mail naar service@geluksmuntjes.nl

Geef een reactie